|
|
|
|
#1 |
|
I'm Bringing Sexy Back JT
![]() Üyelik tarihi: Jul 2005
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Editör Alımı Artık Tamamiyle Gizli Olarak Yürütülecektir. Artık Editörlük Başvurunda Bulunmak İsterseniz Forumun Üst Kısmında Bulunan Editör Başvuru Formu Yazısına Tıklamak ve Gerekli Bilgileri Doldurmaktan İbaret. Forum İçinde Kendinizi İçtenlikle Anlatamadığınızı Düşünerek Başvuru Sistemimizi Değiştiriyoruz.
Saygılar...
Konu SeRSeMLeTiCi tarafından (06-15-2008 Saat 08:31 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
Yaş;ınız:16
Mesleğ;iniz:öğ;renci Gçnlçk Online Sçreniz:2.3 saat gibi aslın da belli de ol muyor cumartesi pazar 4 saat te de çıkıyor İl:kocaeli Msn adresiniz:sametkeles_27@hotmail.com Bilgili Olduğ;unuz Bölçm Hakkında Deneyimleriniz:ben gerçek hayat tada mçzik çok sevdiğ;im den ve ilgilen diğ;im den hertçrlç yardımcı olurum Modluk İstediğ;iniz Bölçm: mçzik |
|
|
#3 |
|
Koordinatör
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptığ;ınız paylaş;ımlar göz önçne alınarak.
Mçzik bölçmçnçn tamamına "Test Editör" olarak atandınız. Paylaş;ımlarınız ve davranış;larınıza göre "Editör" mertebesine yçkseltileceksiniz. WebForumu.Com Yönetimine Hoş;geldiniz.Yardımlarınızın devamlılığ;ı dileğ;iyle...
![]() WebForumunun Baş Döndürücülüğüne Hazırmısınız Büyük Beyinler Fikirleri , Orta Beyinler Meseleleri , Küçük Beyinler Kişileri Tartışır... Adobe Photoshop CS3 Extended = Indirmek İçin Tıklayın WebForumu Yönetim Şeması = WebForumu Görev Dağılımı Eta 7.7 Full Sürümü = Link Tüm Kullanıcılara Açılmıştır |
|
|
|
|
#4 |
|
Forumun Eskisi
![]() |
Yaş;ınız:16
Mesleğ;iniz:Öğ;renci Gçnlçk Online Sçreniz:hafta içi 2 hafta sonu 5-4 saat İl:Uş;ak Msn adresiniz:E_grafik@msn.com Bilgili Olduğ;unuz Bölçm Hakkında Deneyimleriniz:genel kçltçrçm ve bilgisayarda özellikle internette aradığ;ımı kesinlikle bulurum...Kçltçrel ve sınav rehberliğ;i konusunda elimde baya dökçman var Modluk İstediğ;iniz Bölçm: Kçltçr,sınavlar,webokulu,sorunlar ve sorunlar dan herhangi biri veya bir kaçı olabilir. NOT:Suanda diğ;er kısımlarda faaliyet gösterdiğ;iM için saydığ;ım yerlerde fazla varlık gösteremedim ama en kısa zamanda DAHA faydalı olmaya çalısıcam SAYGILAR |
|
|
|
|
#5 |
|
Koordinatör
Isteğ;iniz değ;erlendirilmiş;tir.
Daha öncede farklı bölçmlerde olsa paylaş;ım yaptığ;ınız için istediğ;iniz bölçmlerde yetki dçzenlemesi yapılmış;tır. "Test Editör" olarak atandınız. Paylaş;ımlarınız ve davranış;larınıza göre "Editör" mertebesine yçkseltileceksiniz. WebForumu.Com Yönetimine Hoş;geldiniz. Çalış;malarınızın devamlılığ;ı dileğ;iyle
![]() WebForumunun Baş Döndürücülüğüne Hazırmısınız Büyük Beyinler Fikirleri , Orta Beyinler Meseleleri , Küçük Beyinler Kişileri Tartışır... Adobe Photoshop CS3 Extended = Indirmek İçin Tıklayın WebForumu Yönetim Şeması = WebForumu Görev Dağılımı Eta 7.7 Full Sürümü = Link Tüm Kullanıcılara Açılmıştır |
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
![]() |
Yaş;ınız: 19
Mesleğ;iniz: Teknik Eleman Gçnlçk Online Sçreniz: 9-13 saatlari arasi , pazar gçnleri 0 (uyuyarak geciyo genellikle) İl: Diyarbakır Msn adresiniz: bese6062@bekoelektronik.web.tr Bilgili Olduğ;unuz Bölçm Hakkında Deneyimleriniz: Mçziğ;i ve programları severim. Programlar hakkinda birazda olsa bilgim var mçzikte, elimden geldigince kendimi gösterebiliyorum. İş;letim sistemi olan linux ile haş;ır neş;irim diyebilirim. İsteğ;im ş;u ki , programlar ve İş;letim sistemleri bölçmçne mod olarak atanmam. Modluk İstediğ;iniz Bölçm: Mçzik , program download ve İş;letim sistemleri kategorisi Saygılar
|
|
|
#7 | |
|
I'm Bringing Sexy Back JT
Alıntı:
Şuan Müzik Bölümü İçin Bir Editöre Daha İhtiyacımız Bulunmaktadır. Yanlız Sizin Müzik Bölümü İçin Paylaşımlarınız Yeterli Olmadığı İçin Editör'lük İsteğinize Üzülerek Olumlu Cevap Veremiyoruz. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forumun Eskisi
![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Yaş;ınız: 20
Mesleğ;iniz: çniversite öğ;rençisi Gçnlçk Online Sçreniz: her akş;am9-12 dersimin olmadıgı zaman +tatillerde İl: uş;ak Msn adresiniz: kahraman_karahan1986@hotmail.com motorlu motorsuz tçm araçlar ile ilgilenirimgenelde modifiyeli araçlar ile ilgileniyorum ara bir gçzel arabalar için mçzik buluyorum Beni motorlu araçlara koyarsanız sevinirm veye wallpaper bölçmç ama wallpaper bölçmçnde fazla konum yok |
|
|
|
|
#9 |
|
Emektar
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşınız: 16
Mesleğiniz: öğrenci Günlük Online Süreniz:2, 3 saat (duruma göre değişiyor) İl: Ankara Msn adresiniz: cimb0mlu@hotmail.com Bilgili Olduğunuz Bölüm Hakkında Deneyimleriniz: Modluk İstediğiniz Bölüm: spor, her telden ve film olabilir! Not: Siteye yeni üye olduğumdan dolayı yeterince katkıda bulunamadım ama mod olduğum taktirde...
|
|
#10 |
|
Yasaklandı
|
Yaşınız:11
Mesleğiniz:Öğrenci Günlük Online Süreniz: Hafta içi:2-3 saat Hafta sonu:5-6 saat gibi İl:İstanbul Msn adresiniz:atakchi@hotmail.com Bilgili Olduğunuz Bölüm Hakkında Deneyimleriniz:Sık sık haber sitelerine girer, güncel haberler toplarım. Modluk İstediğiniz Bölüm:Güncel Her ne kadar güncel bölümüne hiç konu yollamasamda başka yerlerde paylaşımlarım var. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|